FRAKT AV PAKET

DELAR HEM

Normalt blir det billigare att beställa grejorna via oss och hämta dem klara i Nora, men du har även möjlighet att köpa själv och få grejor hemskickade via oss. Kom ihåg att det kostar frakt, tull, moms och en avgift bid tullningen.

När du beställer grejor av oss är priset alltid fritt Nora, dvs det tillkommer inte nåt alls (utom hundringen till vår kontakt i Nora som är betalning för hans jobb med lossningen och förvaringen där). Du kan räkna på ca 14:00 kr per dollar just nu och priset är som sagt, fritt Nora. Det kan variera lite beroende på dollarkursen.

Vid beställning från oss är vi ansvariga för ev felsändning från leverentören, grejor som är okompletta, tex om du beställer 4 st av nåt och bara får 3 st, osv. Såna grejor händer relativt ofta här i USA.

Köper du grejor själv, har du ansvar för alla såna ev problem. Vi öppnar inte och kollar inte paketen och har inte heller koll på att du får allt du har beställt. Du måste se till att ditt namn är skriven tydligt på alla paket. Vi har inget ansvar för paket utom namn.

Det kostar från 300 kr per paket och uppåt beroende på storlek och tyngd i frakt. Vi samtullar alla ”lösa” grejor i våra containers och för att ge ett pris på det behöver vi veta ett ungefärligt värde.

Vid hämtning av levererande grejor i Nora betalar du en liten hanteringsavgift (100:- per paket).

Vi skickar grejor per flygpost när kunderna vill, men vi har inte råd att agera försäkringsbolag.

Det går att betala ännu mera för Express Mail International, då går det att spåra paketet. Vill kunden inte betala extra för det så går det inte att spåra paketet om det försvinner och i de fall som det går att få ersättning så är det för uppgivet värde, inte mera eller mindre.

mailto:sarah@arizonaclassic.com