1966 Chevrolet Biscayne 2dr Sedan

1960 OCH NYARE BILAR HEM

 

1966 CHEVROLET BISCAYNE 2DR STOLPE, NYRENOVERAD 396 BIG BLOCK, 4 VÄXLAD MUNCIE LÅDA!

 

Mycket kul -66 Cheva 2dr stolpe med helt nyrenoverad 396 Big block som startas upp för första gången denna vecka och 4 växlad Muncie M20 manuell låda, ny koppling, ny aluminium kylare, genomgången framvagn, 8 tum Corvette hjul etc, etc. 

Bilen är inte orginal med big block.

 

Samma ägare i 35 år men dels tycker han att han är för gammal för att bygga ihop 8 bilar samtidigt (garaget är packat med projekt) och dels har han bara Ford i sitt garage så, efter 35 års ägande säljs denna trevliga Chevy.

Perfekt bruksskick med sliten lack, en mindre buggla på vänstra bakhörnet, rep plåt medföljer och rost vid bakre hjulhusen, relativt lättlagat. 

 

Bilen har stått i många år i hans garage, den säljs med uppstartad motor och i princip körbar men en bil som har stått så länge behöver alltid lite service så räkna med nån dags jobb innan du kan dra iväg till Powerträffen eller till Västeråsträffen!

 

Chevan finns i Arizona och skickas förstås till vilket land som helst, vi är inne på 33 året vi exporterar bilar och delar över hela världen från verkstan i Arizona. 

Bilen säljs mycket billigt.

 

PRIS I ARIZONA: 98.900 kr!!!!!!!!!