1957 Ford - Inkommande

1959 OCH ÄLDRE BILAR HEM

 

 

1957 Ford cab, svart bil som en kompis körde in på sin verkstad för 40-45 år sen och den står fortfarande där. Mycket bra bil, en frisk 390 är monterad under huven och automat, inredningen är urplockad och framskärmarna är avplockade, allt finns med förstås. 

 

1957 Ford Fairlane 2drht. Arizonabil som var beställd med 312 motor och elhissar! 1964 fick den ett fabriksnytt motorblock och kompisen köpte bilen inte så långt efter det. Den har stått i flera årtionden, motorn startar och går som en symaskin fortfarande. Behöver en full service med renoverade bromsar, rengjord soppapump, nya däck etc innan det är en åkbil igen. 

 

3 st 1957 Ford 2dr Ranch Wagons, ingen är komplett men fina karosser. En av dom har orginal monterad A/C!!! Måste vara ofantligt ovanligt på en snik-hgw!!! Alla 3 saknar titlar. 

 

1957 Ford 4dr wagon. Jag har inte sett den ännu så jag vet inte hur den är. 

Alla bilarna kommer att komma in under vintern/våren, nån bil i taget. Kompisen vi köpte dom av är 80+ år gammal och han jobbar i väldigt sakta lunk!!!

 

Det kommer flera bilar från honom framöver,

 

60 Cadillac 4drht (kanonfin i karossen och kromet, torr invändigt och solsliten lack),

 

69 Chrysler 300 cab med 440 TNT, elhissar etc. Kanonfin kaross, totalslut klädsel, det finns inte en tråd kvar av orginalinredningen! Alla stommar finns kvar och på plats dock.

 

60 Dodge Van, en ”brödbil” som är mycket ovanlig och mycket kul. Sist den användes kördes den ca 250 mil enkel resa och tillbaka lika långt en vecka senare. Den har stått i nåt eller några årtionden nu.